Kortfattat matchreferat från helgen

Första perioden:
Vi höll upp spelet halva första perioden och ledde snabbt med 17-3 genom vårat zonförsvar, sen när vi bytte lite spelare blev det förvirrat och vi klarade inte riktigt stressen, så de kom i kapp mer och mer. Men vi lyckades ändå hålla ledningen och klarade av att spela ett halvbra spel hela perioden ut. Vi ledde med 19-12 efter första perioden.

Andra perioden:
En halvbra period, vi höll upp spelet helt okej, och vi spelade man-man när man håller en varsin spelar istället för ett område. Vi spelade lika med dem den här perioden och efter den stod det 29-22. Jag hade också fyra foul, pga dåliga domare!

Tredje perioden:
Våran sämsta period! Nästan inget fungerade, vi tappade i både anfall och försvar men inte för mycket. Vi förlorade perioden med 14-9 men vi ledde ändå efter den med 38-36.

Fjärde perioden:
Vi tog upp spelet igen, och lyckades göra våran bästa period även fast både jag och Moa hade fyra foul och Lollo och Isabelle hade tre. Vi satte mycket och spelade ett lugnt men säkert man-man försvar, vi vann perioden med 16-10 och Blackeberg var väldigt irriterade på oss efter matchen, det var två stycken som tackade mig när vi tackade efter matchen. Man ba aa..

SLUTRESULTAT: 54-46

Referat skrivet av: Jenny