Gårdagens haff!

Tjejerna!Danielle Eklind!

En jättesöt handbollstjej som är född 1997! Hon är grymt snäll och har humor! Känner henne inte så bra men första gången jag träffade henne pratade vi skitmycket. Har inte träffat henne så ofta men de få gånger jag gjort det har vi haft riktigt kul! Så ni som inte skriver till denna söta tjej går miste om något! HAFFA!!

Facebook: http://www.facebook.com/danielle.eklind
Elvira Ahlström!

En sjukt söt 98a som bor i huddinge! Har tyvärr bara träffat henne en/två gånger men hon är grymt snäll och rolig! Lollo känner henne då bättre en mig eftersom att de går i samma klass och är med i samma kompisgäng. Men hon är värd att haffa killar! Inget att vänta på, skriv till henne och haffahaffahaffa!!

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001586206057


Killarna!Fredrik Goode!

En jättesöt kille som är lika gammal som mig alltså född 1997. Har känt han sen femman men inte haft så bra kontakt. Är även Moas kusin, så träffat han genom Moa mest. Han är jättesnäll och har konstig humor haha. Men han är ändå rolig. Så tjejer HAFFA!

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000164652269
Philip Klasson!

En riktigt rolig prick för de lite yngre tjejerna! Han är 99a och spelar innebandy, bor i huddinge. Träffade honom i somras på ett innebandy läger. Han snackade på sjukt mycket. Så social är han! Även jättegullig. Gick snabbt att lära känna honom så adda honom på facebook och vänta inte med att skriva! HAFFA!

Facebook: http://www.facebook.com/phiilliip.klasson


ALLA HAFFAR NU!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:
Namn:
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:
Kom ihåg mig?
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!