Jonas Jerebko - Svensk NBA spelare

Namn: Jonas Jerebko
Född: 2 Mars 1987
Längd: 208 cm
Vikt: 104 kg

Jonas Jerebko spelade först i Marbo basket tills han kontaktades av Plannja basket där han började spela, han ledde laget till SM guld i sin första säsong.
Efter idrottsåret 2009 belönades Jonas med BT-plaketten och på idrottsgalan 2010 i Sverige valdes han till Årets nykomling.
Det började inte så bra för Jonas i NBA, för hans första träningsmatch ledde till matchstraff, då han knuffade bort en spelare från att slå honom, men knuffen hamnade i ansiktet. Han missade då premiären (mot Memphis Grizzles) och i nästa match blev han bänkad (mot Oklahoma city Thunder).
NBA-debuten blev i nästa match då han spelade sex minuter i andra quartern.
Nästa match blev ett litet genombrott för Jonas, för deras stjärna blev skadad och Jonas fick gå in och spela från start de vann den matchen me 85-80.
I nästa match fick Jonas förtroendet att starta matchen igen och där gjorde han sina första poäng (åtta poäng i matchen).
Nästa match gjorde han tio poäng och tog fem returer på 20 minuters speltid.

Jonas Jerebkos NBA-start blev lyckad ändå och han har fått mycket beröm av sina coacher, lagkamrater och fans.


Kommentarer
Kommentera inlägget här:
Namn:
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:
Kom ihåg mig?
Amanda :)

Sv: Hej ni! Tack för tipset! :) Det är roligt att se en annorlunda blogg som handlar om basket. Jag spelar själv så ni kanske har några bra tips för jag är väldigt bollrädd! :)Tack på förhand!

2011-09-30 @ 15:32:41 | http://mizzamizz.blogg.se/
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!