RM i norrköping

Fredag:
Kom dit på kvällen och hann inte göra något eftersom att det var sent, men vi körde lite biljard och snackade på rummet, körde också sanning eller konka lite sådär småkul på kvällen! Hade fett kul!

Lördag:
Tråkigaste dagen på helgen, vaknade tidigt åt frukost och sånt där, kollade på en halvbra match mot norrköping, Moa och Elin var grymt duktiga! Hoppade sen runt där och gjorde typ ingenting kollade på lite matcher och var tvungen att åka tillbaka till rummet för att sminka mig (gjorde illa knät igen så mitt smink förstördes). Men kom tillbaka till matchstart och kollade på en rätt dålig match mot söder, dom gjorde nästan hundra poäng! (98) Pinsamt..
Kvällen var däremot rolig, då vi snackade med syd center p96 haha sköna killar! Somnade runt tolv.Söndag:
Rätt rolig dag faktiskt, fick lite sovmorgon, packade, städade och åkte till stadium arena, kollade på syd centers match och sen spelade huddinge, en helt okej match faktiskt, andra halvan var grymt bra! Första halvan var inte så bra, men man märkte att alla började bli trötta också. Men det var kul att titta iallafall och efter det åkte jag moa och elin till donken och åt.

- Inte roligaste helgen, då man inte kunde spela, men helt okej! Huddinge tjejerna var riktigt roliga att umgås med :)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:
Namn:
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:
Kom ihåg mig?
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!